MIQUEL TORRECILLA A LA GALERIA SUBEX

– O – O – O – O – O – O – O – O – O –

Camp florit.

Camp a l’albada.

Floral amb ginesta.

Contrast de verds.

Santo Domingo de la Calzada (Beldorado).

Tardor a Val d’Echo (Osca).

 

L’artista sabadellenc Miquel Torrecilla Capellas torna a exposar a Barcelona.

Torrecilla és d’aquells que des de ben jove va mostrar la seva inclinació cap a la manifestació artística que en el seu cas es va plasmar en la pintura.

L’any 1963 va començar a fer els estudis a l’Escola Massana on va destacar pel seu talent rebent premi i beca pel primer curs d’Arts Aplicades. Allí es va graduar el 1968.

La temàtica de les seves pintures gira al voltant de la naturalesa. D’ella, capta la vida d’allò que és petit en aparença perquè ha pintat espais reduïts, anant amb el temps ampliant el punt de mira de l’entorn, i així des de fa anys ens mostra grans i atractius paisatges.

Es un molt bon pintor de flors, però no de les de bodegó, sinó de flors silvestres que creixen entre la gespa del camp o del jardí, d’aquí la petitesa a la que ens referíem.

En el paisatge ampli, amb la seva gran habilitat, confereix al camp una sensació de bellesa que és capaç de millorar l’autèntica. Així, els espectadors poden passejar per praderies desbordants de vida i color. A vegades fem quilòmetres per veure el color de la lavanda o els grocs de la colza, doncs Miquel Torrecilla ens aproxima en la seva obra els colors de la natura.

Amb el seu traç molt meticulós i precís, busca la part més estètica de la pintura, on aquest color juga un paper tan fonamental com el traç, el dibuix o el motiu. El resultat de la seva amable mirada sobre la naturalesa és un esclat de vida.

Dèiem que ara està celebrant exposició a Barcelona. En efecte, a la Galeria Subex tenim l’oportunitat de veure els seus paisatges fins al 31 de maig.

El web de la galeria és http://www.galeriasubex.com/ca/

 

Miquel Torrecilla Capellas, excel·lent pintor de natura.

El seu web és http://torrecilla.cat/

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: