MUSEU EUROPEU D’ART MODERN. Exposició 20 x 20

– O – O – O – O – O – O – O – O – O –

Edgar Mendoza.

Don Eddy.

Laura Cameo Moliner.

Dru Blair.

Iman Maleki.

Jordi Díaz Alamá.

Victor Zaldívar.

 

El 2011 va obrir les portes a Barcelona el Museu Europeu d’Art Modern (MEAM), una institució que promociona l’art figuratiu de la que hem parlat en més d’una ocasió en aquest bloc.

Per la seva banda, l’any 1999 es va inaugurar la Galeria Artelibre amb la particularitat de que es tracta d’una galeria virtual. La seva finalitat és donar a conèixer el món de l’art, especialment el realista i hiperrealista. Des del començament va comptar amb la participació d’artistes emergents així com d’altres consagrats.

Ara, amb motiu de la celebració del vintè aniversari de la Galeria, el MEAM exposa 160 obres en format 20 x 20 realitzades per més d’un centenar d’artistes figuratius de talla internacional.

Entre els artistes que es poden veure a la mostra es poden destacar Don Eddy i Richard Estes (màxims representants del realisme nord-americà dels anys setanta) Miriam Escofet (guanyadora del British Portrait 2018), Soledad Fernandez, José Luis Corella, Aurelio Rodriguez, Iman Maleki (Iran), Jordi Diaz Alamá (pintor i director de la Barcelona Academy of Art), Dru Blair (USA), Katsu Nakajima (japonès guanyador del premi Bouguereau d’ARC), Carlos Muro (Premi Penagos), Francesco Capello (Itàlia) Han Wei (Xina), Jaime Sanjuan (World Illustration Awards 2018), Leight Benhke (USA), Zhaoming WU (Xina), Mark Tennant (USA), Molly Jud (Irlanda), Paco Lafarga, Edgar Mendoza, Connor Walto (Irlanda), guanyadors del ModPortrait, entre molts d’altres.

El web del museu on podreu trobar la llista completa dels artistes participants és https://www.meam.es/ca/

L’exposició es pot veure en el MEAM fins al 22 de setembre. Amb les imatges de l’encapçalament podeu fer un petit tast d’alguns artistes.

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: