MUSICA: CALVIN HARRIS. MY WAY

 

Avui parlem d’un DJ escocès: Calvin Harris. Les seves especialitats son l’electropop i la música dance i house.

Harris no sols és DJ, també és cantant i productor.

Es d’aquells que va arribar a l’èxit ràpidament perquè amb el seu primer àlbum publicat fa pràcticament deu anys ja va aconseguir diversos Top 10.

Des de llavors no ha publicat disc que no fos també un èxit.

Amb la fama obtinguda, ha compost i produït per diversos artistes com Rihanna, Kylie Minogue, Dizzee Rascal, Sophie Ellis-Bextor…

El seu èxit més recent és My way, una cançó que va publicar el passat mes de setembre. A part de ser-ne el compositor i productor, Harris també és el vocalista d’aquesta peça, cosa que no passa sempre; per exemple, en la cançó seva anterior que vam comentar en aquest bloc, This is what you came for, també de l’any passat, és Rihanna qui la interpreta.

Estilísticament, My way es pot enquadrar en el corrent de música tropical house clarament influenciada per la dancehall (gènere que beu de la música popular de Jamaica).

En quant a la lletra -que podeu veure en el mateix vídeo-, val a dir que no es que sigui molt extensa ni massa explícita . Segons Harris, vol al.ludir al temps en el que va treballar en una botiga de queviures que l’impedia desplaçar-se a Londres per progressar en la producció de la seva música a la que dedicava el temps lliure.

Tot i això, hi ha qui diu que a qui realment es refereix no és a la botiga sinó a la seva exnúvia Taylor Swift.

Resultado de imagen de calvin harris imagenes

Adam Richard Wiles, conegut artísticament com Kalvin Harris. Acumula una dècada d’èxits. Per saber més d’ell cliqueu aquí.

El seu web és http://calvinharris.com/

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: