PASTISSERIA FAIXAT PUJADAS

– O – O – O – O – O – O – O – O – O –

La pastisseria Faixat Pujadas amb les seves prestatgeries i vitrines farcides d’atractius productes.

Es tracta de tot un temple pels llaminers.

La varietat de pastissos genera també varietat de colors.

Una curiosa mona que fa les delícies dels petits.

Prestatgeries amb més exemples.

Un clàssic: Sacher.

 

Al carrer Muntaner, pràcticament fent cantonada amb Còrsega, es troba una de les millors pastisseries de Barcelona: Faixat Pujadas.

I no solament és una de les millors sinó que també és una de les més antigues  perquè els inicis de les Pastisseries Faixat, es remunten a principis de l’any 1929.

Concretament, el dia 28 de febrer d’aquell any, en Ramon Faixat i la Mercè Jané van inaugurar la seva primera pastisseria al carrer d’Enric Granados nª 60 de Barcelona, amb el nom de Pastisseria Argentina.

El treball dels pares i l’habilitat per l’ofici el va heretar el seu fill Josep que, juntament amb la seva esposa Conxa Christensen, va ampliar el negoci adquirint la prestigiosa Pastisseria Pujadas del carrer Muntaner, 159-161.

I és aquí on s’ubica actualment doncs la d’Enric Granados va tancar. Es tracta d’un espai modern i diàfan on llueixen les especialitats de la casa i on es pot també fer degustació.

I les especialitats que té la casa no son poques: pastissos de iema i trufa, Sacher, Sara ametllada, fruites amb crema, trufa i nous, llimona amb merenga, mousse de llimona, fruits vermells, tres xocolates, crema catalana…

També tenen un gran assortiment de pastes de full i te, tartaletes de crema amb maduixots, llimona, melmelada de gerds, búlgars, merengues, bombons, trufes, barretes de praliné de xocolata… per triar i remenar.

En l’actualitat, la pastisseria està dirigida i gestionada per l’Enric Faixat Christensen, qui va rebre el 2015 el premi al Millor Jove Artesà Alimentari Innovador.

El web de la pastisseria és http://www.faixatpujadas.com/

 

 

L’Enric Faixat és l’actual generació que regenta el negoci familiar gairebé centenari. Aquí el veiem amb l’expresident de la Generalitat, Artur Mas.

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: