RAMON MONEGAL

– O – O – O – O – O – O – O – O – O –

 

L’entrada de l’establiment.

Els prestatges que ens mostren els seus productes.

Expositors.

Elegància en tots els detalls.

El racó de les essències.

Bona presentació dels articles per comprar.

La fusta de noguera dóna un ambient buscat.

 

Al número tres del Carrer Calvet, gairebé tocant a la Diagonal, va obrir fa relativament poc un establiment que sens dubte pot passar per ser un dels més elegants de Barcelona, i sense cap mena de dubte el que millor olor fa.

Es tracta de Ramón Monegal.

El mestre perfumista (net d’Esteve Monegal, el fundador de Myrurgia) ha obert aquesta tenda d’autèntic luxe tant per la seva distinció estètica com per l’altíssima qualitat del producte que s’hi ven: la seva perfumeria.

Realment utilitzar l’expressió tenda per aquest establiment d’en Monegal pot ser podria ser quedar-se una mica curt perquè és més bé un temple de refinats aromes.

Aquests aromes son realment exclusius i busquen la qualitat a través de sorprenents combinacions.

En té més d’una dotzena i no son especialment pensats per home o dona, son simplement perfums perquè cadascú, independentment del seu sexe esculli el que l’encaixi millor.

Per fer-se una idea dels perfums: el Cherry és una olor basada en cireres, roses i maduixa; la Cuirelle és essència de cuir (adequat per gent amb caràcter) però que té notes de mel, cedre, canyella i encens, o el suggeridor perfum Kiss my name amb gessamí i flor de taronger.

De manera que aquells que els agrada que els preguntin quin perfum porten, indubtablement han de passar per aquest establiment.

Però la cosa no s’acaba aquí. També trobarem una amplíssima gamma de perfums d’ambient per la llar que recullen les experiències d’en Monegal a llocs tant atractius com el Llac de Como (Itàlia), la Fira d’Abril (Sevilla) els Cedres d’Azrou (Marroc) o el Bambú d’Anji (Xina).

O també la col.lecció d’espelmes amb noms com Ruta de les Espècies, Bosc de Malvasia o Rosa amb almesc i préssec.

Aquest lloc amb encant és, en resum, un luxe i un plaer pels sentits.

 

Ramón Monegal provant els seus perfums.

El seu web és https://ramonmonegal.com/es/

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: