REO SPEEDWAGON. KEEP ON LOVIN’ YOU

– O – O – O – O – O – O – O – O – O –


 

Avui parlem d’una de les bandes més antigues de la història del rock: REO Speedwagon.

Es va formar fa cinquanta anys a Illinois i per batejar-se amb el curiós nom que tenen es van inspirar en un camió fabricat per l’empresa nord-americana REO Motor Car Company anomenat REO speed-wagon que vindria a ser una mena d’antecessor dels actuals pick-up.

La seva millor època va ser durant els anys vuitanta on van tenir diversos èxits, especialment als Estats Units. El més curiós és que sent una banda de rock dur, les cançons que van tenir més èxit van ser balades. No és estrany, doncs era normal que un grup de hard rock intercalés en els seus àlbums balades que s’anomenen power ballads.

Una d’elles és la que escoltem al vídeo: Keep on loving you que està incluida en el seu millor àlbum, Hi infidelity publicat l’any 1980.

Va ser el primer número 1 que van tenir als Estats Units on va arribar a ser disc de platí en vendre més d’un milió de còpies. També va escalar a les primeres posicions de les llistes del Regne Unit.

La cançó ha aparegut en diverses pel.lícules i en alguna sèrie de televisió.

La lletra diu:

“You shoud’ve seen by the look in my eyes, baby
There was somethin missin
You shoud’ve known by the tone of my voice, maybe
But you didn’t listen
You played dead
But you never bled
Instead you lay still in the grass
All coiled up and hissin

And though I know all about those men
Still I don’t remember
Cause it was us baby, way before then
And we’re still together
And I meant, every word I said
When I said that I love you I meant
That I love you forever

And I’m gonna keep on lovin you
Cause it’s the only thing I wanna do
I don’t wanna sleep
I just wanna keep on lovin you

And I meant every word I said
When I said that I love you I meant
That I love you forever

And I’m gonna keep on lovin you
Cause it’s the only thing I wanna do
I don’t wanna sleep
I just wanna keep on lovin you”.

Hauries d’haver vist per la meva mirada, carinyo, que em faltava alguna cosa. Ho hauries d’haver sabut pel to de la meva veu, potser, però no escoltaves. Et feies la morta i no havies ni sagnat. Al contrari, jeies tranquila en la gespa i t’arraulies i xiulaves. I encara que ho sé tot d’aquells homes, tot i això ja no ho recordo perquè érem nosaltres, carinyo, abans que res, i encara estem junts i volia dir realment cada paraula que pronunciava: quan deia “t’estimo” volia dir que “t’estimo per sempre”. I continuaré estimant-te perquè és l’única cosa que vull fer, no vull ni dormir, només vull continuar estimant-te i volia dir realment cada paraula que pronunciava: quan deia “t’estimo” volia dir que “t’estimo per sempre”. I continuaré estimant-te perquè és l’única cosa que vull fer, no vull ni dormir, només vull continuar estimant-te.

 

Els REO Speedwagon tenen una història de cinquanta anys. Ja no tenen la popularitat de fa unes dècades però continuen fent concerts en format més reduït. Aquí els veiem en una imatge més actual.

El seu web és  http://www.speedwagon.com/

I per aquells que sentin curiositat, això és un REO speed-wagon.

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: