RESTAURANT TXOKOA

– O – O – O – O – O – O – O – O – O –

La terrassa del restaurant Txokoa.

L’espai és ampli i agradable.

Vista des d’un altre angle.

L’interior del restaurant.

Un dels seus recons.

Detall de la decoració.

 

El restaurant Txokoa té la seva història.

Segurament, aquells que més hagin caminat per Barcelona el recordaran fa uns anys al número 20 del tranquil Passatge Marimón. Aquell local va tancar ja fa temps però ara el podem retrobar amb un ambient diferent però igualment amb bona cuina al número 146 del carrer Déu i Mata.

En aquesta nova versió, l’establiment es troba en els baixos d’una casa i té una petita joia que atreu la nostra mirada: la terrassa.

En efecte, junt amb la cuina, aquest és un dels seus actius, un espai que es un oasi en una zona que està molt a prop de la concorreguda Diagonal.

Aquí no sentirem soroll de tràfic i, en canvi, sí veurem arbres i bardisses. I taules, és clar, taules amb estovalles, com ha de ser, res de paper. No cal dir que l’entorn és agradable per fer un àpat, especialment ara que ja som a la primavera i no cal dir que si les circumstàncies ho permeten en les pròximes setmanes, és un espai ideal per sopar a l’estiu.

En quant a la proposta gastronòmica, el Txokoa recupera la tradició de la cuina de mercat basca de l’antic establiment del Passatge Marimón.

L’oferta és molt variada amb diversitat de tapes amb un toc més sofisticat que els pintxos tradicionals.

Però també trobem plats de peix i carn. De peix són recomanables els calamars saltejats o el pop. En quant a la carn, la mitjana de vaca vella madurada és especialment cuidada, però en qualsevol cas, tot això està emmarcat dintre d’una oferta àmplia on escollir.

En quant a les postres, fan Cheescake i tiramisú casolans per tancar l’àpat.

Txokoa és doncs una bona opció per aquells que busquin cuina basca, i més si addicionalment valoren poder degustar-la en un entorn a l’aire lliure.

El seu web és https://www.txokoa-barcelona.com/

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: