RESTAURANT WINDSOR

– O – O – O – O – O – O – O – O – O –

L’entrada del restaurant Windsor.

Una vegada traspassada la porta ens trobem amb aquest vestíbul…

… que ens porta fins a aquesta barra.

Després veurem els salons interiors.

Cal fixar-se en la decoració: llums, quadres, taules elegantment parades…

Per aquesta porta s’accedeix al jardí interior.

Un espai no menys elegant que l’interior i molt recomanable quan fa bon temps sigui de dia…

  … o de nit.

 

Parlem d’un restaurant que és tota una referència de la cuina catalana contemporània: Windsor.

Ja té més de vint anys d’història. Des de l’any 1996 es troba ubicat al número 286 del carrer Còrsega de Barcelona. Es un lloc molt senyorial, en els baixos d’una finca modernista que per arquitectura i espai ofereix un ambient exquisit que es respira en les diverses sales del restaurant amb els seus llums centenaris, els sostres amb relleus i motllures originals, obres d’art a les parets, flors fresques… i aquest ambient refinat aporta un altre element important: la tranquil.litat.

En efecte, no solament tranquil.litat en els salons interiors sinó també en l’agradable jardí que tenen a disposició de la clientela. No és tan fàcil trobar-ne en ple centre del Eixample; doncs aquí en tenim un. Òbviament, invita a allargar la sobretaula a l’aire lliure. No cal dir que és molt recomanable a les nits d’estiu.

En quant al menjar, es tracta d’una oferta que combina tradició i modernitat prioritzant el producte local, una cuina catalana, saborosa, fresca i saludable.

I dóna alternatives a traves de cartes amplies amb diferents opcions unides per allò que es pot denominar com clàssic sense que això signifiqui rígid. Són cartes basades en el receptari català actualitzat que inclouen arrosos, peix i marisc de les millors llotges. També inclou tapes i mitges racions dels plats per oferir flexibilitat. Com que els preus no són barats -el lloc s’ho val- ens ofereix l’alternativa del menú diari a un preu més assequible i amb plats que van canviant cada setmana.

En tots els casos es treballa amb proveïdors de proximitat; per posar un exemple: el pa es rep dues vegades al dia d’un forn que es troba a cinc minuts del restaurant.

En quant al celler, és una part molt important del Windsor: gran presència de vins locals combinats amb d’altres provinents de tot el món. En total són més de 450 referències les que han seleccionat, però no cal atabalar-se, el sommelier sempre ens ajudarà a escollir el vi més adequat.

A més del menjar, l’atenció de l’equip i l’elegància de l’establiment deixen un bon sabor de boca, la sensació d’haver estat en un lloc especial. Un lloc amb encant.

El seu web és http://restaurantwindsor.com/

 

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: