ROBBIE WILLIAMS. GO GENTLE

– O – O – O – O – O – O – O – O – O –

 

Robert Peter Williams, conegut simplment com Robbie Williams, és un famós cantant anglès de rock.

Es va guanyar la fama no actuant en solitari sinó dins del grup Take That del que era el cantant. La banda s’havia fundat l’any 1990 i ràpidament va arribar a l’èxit, primer al Regne Unit i després a tot el món.

Havent tingut diversos conflictes interns amb els membres del grup, Williams va deixar Take That per emprendre la seva carrera en solitari.

Cal dir que li ha anat molt bé, tant bé com amb el grup, doncs ha acumulat una gran quantitat d’èxits i de premis al llarg d’una vida musical extensa i que l’any 2010 va incloure la tornada provisional a Take That doncs només va ser per uns mesos.

El 2013 va gravar Swings Both Ways, el que ja és el seu novè àlbum d’estudi que com els anteriors, va sigut un èxit de vendes: només la primera setmana ja havia venut més de cent mil còpies. Va ser l’onzè àlbum (contant a més dels d’estudi els enregistrats en directe) que ha col.locat al número 1 de les classificacions del Regne Unit, igualant el record d’Elvis Presley.

A nivell internacional, l’àlbum també va ser un èxit arribant al top deu de diversos països com Irlanda, Austràlia, Bèlgica, Itàlia i Suècia, a més d’arribar al número 1 a Austria, Croàcia Alemanya i Suïssa. Va vendre més d’un milió i mig de còpies.

El primer single que se’n va extreure va ser Go gentle; era el novembre del 2013 i Williams va dedicar la cançó a la seva filla nascuda feia un any, i diu:

“You’re going to meet some strangers
Welcome to the zoo
Bitter disappointments
Except for one or two
Some of them are angry
Some of them are mean
Most of them are twisted
Few of them are clean

Now when you go dancing with young men down at the disco
Just keep it simple
You don’t have to kiss though

Don’t waste time with the idiots
That think that they’re heroes
They will betray you
Stick with us, weirdos

For all your days and nights
I’m going to be there
I’m going to be there, yes I will
Go gentle through your life
If you want me I’ll be there
When you need me I’ll be there for you

Don’t try to make them love you
Don’t answer every call
Baby be a giant
Let the world be small
Some of them are deadly
Some don’t let it show
If they try and hurt you
Just let your daddy know

Now when you go giving your heart
Make sure they deserve it
If they haven’t earned it
Keep searching, it’s worth it

For all your days and nights
I’m going to be there
I’m going to be there, yes I will
Go gentle through your life
If you want me I’ll be there
When you need me I’ll be there for you

Go gentle to the light
I’m going to be there
I’m going to be there, yes I will
If all your days are nights
When you want me I’ll be there
Say my name and I’ll be there for you”.

Coneixeràs alguns estranys, benvinguda al zoo. Amargues decepcions, tret d’un o dos. Algun d’ells està enfadat, algun d’ells és dolent, la majoria d’ells son retorçats i pocs son purs. Quan vagis a ballar amb joves a la disco, fes les coses senzilles però no tens per què donar petons. No perdis el temps amb els idiotes que es pensen que son herois, et trairan. Us aguanteu, rarets! Durant tots els teus dies i nits jo seré allí, jo seré allí, sí, hi seré. Portat amablement durant la teva vida i si em necessites jo seré allí. quan em necessitis jo seré allí per tu. No tractis de fer que t’estimin i no responguis a cada trucada. Carinyo, sigues un gegant, que el món sigui petit. Alguns d’ells son mortals i no ho demostren. Si tracten de fer-te mal, li ho dius al teu papa. Quan vagis a lliurar el teu cor, assegurat de què el mereixen i si no se l’han guanyat continua buscant que val la pena. Durant tots els teus dies i nits jo seré allí, jo seré allí, sí, hi seré. Portat amablement durant la teva vida i si em necessites jo seré allí. quan em necessitis jo seré allí per tu. Portat amablement amb franquesa i jo seré allí, jo seré allí, sí hi seré. I si tots els teus dies son nits, quan em necessitis seré allí, crida’m i seré allí per tu“.

 

El cantant anglès Robbie Williams.

El seu web és: http://www.robbiewilliams.com/

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: