SPLASH

– O – O – O – O – O – O – O – O – O –

Splash, una bugaderia que crida l’atenció ja des de la porta.

Vista de la porta des de l’interior.

La il·luminació i l’automatització donen aspecte de modernitat.

A més és una bugaderia àmplia.

Llums de neó…

… que es combinen amb altres colors.

 

Encara que no és un fet gens freqüent, el cert és que no és la primera vegada que aquí parlem d’una bugaderia.

Ara toca el torn a la bugaderia Splash, que llueix una modernitat que marca distàncies sobre el que habitualment es troba en aquest sector.

Va obrir el 2012 i resulta estimulant veure a Barcelona (concretament al carrer Diputació 199) negocis que resulten innovadors i, a més, en aquest cas, ecològics.

És innovador perquè és un establiment d’aspecte molt modern i trencador, i està automatitzat.

I els autors d’aquest bon aspecte són la Gemma Alberich per la part d’identitat i grafisme i en Frederic Perers per l’interiorisme. Com ja es veu en les fotografies que s’adjunten, el disseny del local desborda modernitat, és el clàssic lloc que ja des de la porta crida l’atenció pel seu caràcter actual, i utilitza elements com la llum de neó com reclam.

En quant als mitjans, disposa de rentadores per diverses capacitats, algunes fins a disset quilos, i els productes de rentat com el sabó i el suavitzant estan ja inclosos en tots els programes.

Entre el rentat i l’assecat, podem enllestir la feina en poc més de mitja hora.

En quant a l’aspecte ecològic, es basa en aconseguir uns resultats de qualitat optimitzant els processos de rentat, tendint a un mínim consum energètic i al màxim respecte pel medi ambient. Per aconseguir-ho,  disposen de rentadores amb el menor consum d’aigua possible i dels assecadors més eficients, així com d’una solució integrada de rentat, amb pretractament d’aigua, i detergents i suavitzants biodegradables, tots d’última generació.

O sigui que l’establiment té tot allò que una societat moderna i ecològica pot demanar, fins i tot wifi, perquè no falti absolutament de res i ningú no s’avorreixi mentre les màquines treballen.

 

El logo d’Splash.

El seu web és: https://www.splashlaundry.es/inici

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: