STEVE McCURRY A LA GALERIA FOTONOSTRUM

– O – O – O – O – O – O – O – O – O –

Sharbat Gula. Peshawar. 1984.

Monjos shaolins. Zhengzhou. 2004.

Pescadors a Sri Lanka.

Tempesta de pols a Rajasthan. 1983.

Madagascar. 2019.

Barcelona. 2018.

 

A la galeria FotoNostrum, de Barcelona, està tenint lloc una molt interessant exposició titulada Steve McCurry. Around the world in 80 images.

Es tracta d’una mostra en la que es poden veure les imatges més icòniques en gran format del famós fotògraf nord-americà. Es una de les retrospectives més completes que s’han fet mai sobre McCurry, on l’element humà sempre és protagonista.

A més, aquesta és la primera vegada que les seves obres s’exposen a Barcelona, de manera que la mostra és una invitació a viatjar per l’univers fotogràfic de Steve McCurry.

Així, es realitza un recorregut des dels Estats Units fins l’Àfrica, passant per Índia, Cuba, Brasil… cosa que ens permet veure retratades amb gran força i naturalitat a persones de diferents edats, ètnies i cultures. Les imatges exposen un complex món d’experiències i emocions que ajuden a connectar amb diferents realitats i formes d’entendre la vida.

I acompanyant les fotografies, es poden veure vídeos sobre els seus viatges i aventures que mostren algunes de les claus de la seva vida com fotògraf. A més, la mostra explica com es van captar les imatges i quines són les persones retratades.

Aquesta és una recomanació per als amants de la fotografia en particular i de l’art en general que encara no hagin vist l’exposició perquè aquesta és l’última setmana que es podrà visitar, fins dissabte 7 de maig.

El web de la galeria és https://www.fotonostrum.com/

 

De Filadèlfia és Steve McCurry, un dels millors fotògrafs de la història.

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: