STILL CORNERS. THE TRIP

 

– O – O – O – O – O – O – O – O – O –


Els Still Corners son un grup londinenc que practiquen el dream pop, un estil de música atmosfèrica i evocadora.

També podríem dir que més que un grup son un duet perquè els pilars de tot son una noia i un noi. Ella és Tessa Murray, la cantant, i ell Greg Hughes, compositor, multiinstrumentista i productor, una espècie d’home orquestra. Òbviament, en les actuacions en directe es fan acompanyar de diversos músics i és quan es pot parlar més estrictament de grup.

Van debutar ara fa just deu anys amb un EP que es van autoeditar que es titulava Remember Pepper?

No va ser fins tes anys més tard que van poder publicar -ja havien signat amb una discogràfica- el seu primer àlbum, Creatures of an hour que va tenir crítiques positives.

Però nosaltres ens fixem en el segon àlbum, del 2013, titulat Strange pleasures. El primer tall es diu The trip (el viatge) i és la peça que podem veure i escoltar al vídeo.

Ara que estem en època de vacances, les imatges i la música poden resultar doblement suggerents. Tessa Murray canta:

“Time has come to go pack your bags, hit the open road. Our hearts just won’t die. It’s the trip, keeps us alive. So many miles, so many miles, so many miles away…

They’re following some dance of light tearing into the night watching you fall asleep, the sweetest dove in a dream. So many miles, so many miles, so many miles away…”.

Ha arribat el moment de fer l’equipatge i agafar la carretera oberta. Així els nostres cors no moriran, és el viatge que ens manté vius. Tantes milles, tantes milles, tantes milles lluny… 

Seguien el ball d’una llum trencant-se en la nit mentre observaven com queies dormit, el colom més dolç de un somni… a tantes milles, a tantes milles, a tantes milles de distància….“.

 

Tessa Murray i Greg Hughes son els Still Corners.

El seu web és http://stillcorners.tumblr.com/

 

 

 

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: