SUARNA

– O – O – O – O – O – O – O – O – O –

Encara que no ho sembli, això és un restaurant.

És un restaurant amb un espai pensat pels nens.

És el Suarna.

Vista nocturna.

El local és diàfan.

Disposa de zona amb sofàs.

Detall de la il.luminació.

Detall vintage.

Els amplis vitralls fan que les vistes siguin lluminoses.

 

A Barcelona hi ha de tot. El sector de la restauració no n’és una excepció i podem trobar restaurants de tot tipus i nacionalitats, en aquest bloc podeu veure un munt.

No obstant, no és tan freqüent trobar restaurants dissenyats pensant en els més petits, o més bé en el conjunt de la família. Doncs aquí en teniu un: Suarna.

Es troba en un lloc estratègic de Barcelona. Es al carrer Llançà nº 1, fent cantonada amb el Paral.lel i molt a prop de la Plaça d’Espanya.

L’establiment crida l’atenció per la seva façana inundada de vidre; és doncs un lloc diàfan.

A part de molta llum natural, també té molt d’espai, o potser millor dir espais en plural perquè si bé que la seva planta baixa és un restaurant convencional, a la part superior trobarem una zona de jocs infantils que és el que no és fàcil trobar en establiments dedicats a la restauració. No es pot negar doncs que aquest és un restaurant familiar amb majúscules.

Pels seus metres quadrats, és també un lloc adequat per celebrar menjars de grups o celebrar un aniversari infantil.

Gastronòmicament té un plat estrella, és la costella de vedella gallega feta a la graella. Però no és l’únic doncs també l’arròs caldós amb llamàntol mereix ser destacat.

Per descomptat, l’oferta és molt més àmplia: paella, amanides, ous estrellats, pernil ibèric, taula de formatges, peix fresc… També disposa de bones tapes i hamburgueses, i per aquells que no vulguin anar a la carta, disposa d’un menú diari.

En quant als nens, s’ha dissenyat una carta exclusiva per ells amb pasta, pollastre, amanides o verdures, i es trobaran amb una petita sorpresa acompanyant el menú.

No sols menjaran bé sinó que estaran ben divertits a la zona de jocs amb la pissarra, els contes, els colors i els tablets.

Les nits de futbol l’ambient pot canviar bastant doncs els partits importants es poden seguir des d’aquí mentre els aficionats a aquest esport prenen les tapes del Suarna.

Com es veu, és aquest un lloc on hi cap tot el món sigui quina sigui la seva edat.

Un lloc amb encant recomanable i útil per aquelles families que surtin amb els seus fills.

El seu web és https://www.restaurantesuarna.com/es/home/

 

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: