TAMIE BELDUE A LA GALERIA CONTRAST

– O – O – O – O – O – O – O – O – O –

Tela.

Divisió.

Escala.

Foc i gel. Díptic.

Llum que es mou.

Migdia al conservatori.

 

De North Rose, localitat de l’Estat de Nova York (encara que ara resideix a Black Mountain, Carolina del Nord), és l’artista i també professora, Tamie Beldue.

Centrada en el dibuix de tècniques mixtes, representa figures i el seu entorn com tema principal amb un to conceptual. Són composicions que, en algunes ocasions, representa en diversos plans que acaben equilibrant-se per donar un conjunt totalment coherent.

La seva obra s’ha exposat àmpliament als Estats Units tant en exposicions individuals com col·lectives i en aquests últims anys, Beldue ha donat el salt internacional, producte del qual aquests dies està exposant a Barcelona, concretament, a la galeria Contrast.

En la mostra ens presenta treballs realitzats en la seva darrera època; és un recull que ens permet apreciar no solament les seves habilitats tècniques amb els diferents materials que utilitza, sinó també la força poètica de les representacions, els espais i les atmosferes íntimes que envolten els subjectes dibuixats. Són imatges i siluetes nebuloses que semblen el producte d’un somni.

A l’exposició se subratlla un dels aspectes tècnics més importants de la pintura, com és la llum: com es representa? com es comporta? com queda atrapada dins de l’obra?

Tamie Beldue ens en dona una bona dissertació visual.

Fins al 30 de juliol.

El web de la galeria és https://www.galeriacontrast.com/

 

Tamie Beldue comparteix el seu temps com creadora artística amb la docència: és professora d’art i cap de departament de la University of North Carolina, a Asheville.

Es seu web és http://tamiebeldue.com/

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: