THE GREEN SPOT

 – O – O – O – O – O – O – O – O – O –

The green spot, un restaurant vegetarià amb molta personalitat.

Imatge de l’entrada amb punts verds a la porta.

El corredor de l’entrada.

A dins sorprenen les arcades…

… i els diferents tipus de seients.

La fusta i les catifes també juguen el seu paper.

També criden l’atenció els diferents tipus de taules i el jardí que s’endevina al fons.

 

Al número 12 del carrer de la Reina Cristina, a tocar del passeig de Colom i del Port Vell, ens trobem amb un restaurant vegetarià d’aquells que no deixen indiferent: The green spot.

Certament, un dels seus atractius és l’interiorisme, a càrrec del brasiler Isay Weinfeld. El que veurem son atractives arcades, catifes de ràfia, jardins verticals, colors naturals i fusta, entre d’altres coses. A més, és un espai carregat de llum.

Per descomptat, si algú volia un vegetarià que no ho semblés, aquí no quedarà decebut en absolut. En realitat, no és ja que no tingui pinta de restaurant vegetarià, és que la major part de restaurants de Barcelona no s’assemblen a aquest amb aquest toc que té com d’hisenda colonial.

Ah, i un altre detall, la cuina, com no, també atractiva, és a la vista de tothom.

I ja que parlem de la cuina, hem de dir que la seva formula consisteix en l’especialització i és principalment la verdura uns dels elements destacats.

Així que la filosofia és clara: es tracta de mostrar allò que és ric i interessant del món de la verdura, tant pel sabor com per les possibilitats que ofereix, basant-se a més en la cuina de qualsevol racó del planeta. La inspiració és doncs gairebé il.limitada.

Com que òbviament carn i peix no trobarem, aquí el que regna son matèries primeres com llegums, grans, fruits secs, llavors, fruites, cereals, productes lactis…

Es per això que les amanides (en tenen una bona selecció) i les verdures juguen un gran paper a la carta: l’amanida de verds amb llevat de cervesa, per exemple.

Després tenim d’altres plats com el burger d’espelta verd amb patates fregides, chili (sense carn, per descomptat), spaghetti de cereals, arròs de verdures al carbó, pizzes… les possibilitats son àmplies fins i tot per aquells que no son vegetarians.

Per aquest motiu, a la carta es poden trobar sabors intensos, res de plats insípids. Les combinacions de salses, rostits o marinats, ho fan possible.

Així que per producte i estètica, The green spot és un restaurant d’allò més recomanable i ja hem dit que no solament per vegetarians.

 

 

 

The green spot vol dir El punt verd i certament el logo no deixa lloc pel dubte.

El seu web és https://www.encompaniadelobos.com/the-green-spot/

 

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: