THE PERFUMERY

– O – O – O – O – O – O – O – O – O –

The Perfumery, una tenda amb personalitat.

La decoració és funcional i atractiva.

Vista parcial.

A que no ho trobeu en d’altres perfumeries?

Un dels racons de la tenda.

Detall decoratiu.

Vista des de l’entrada.

Chandelier de Murano.

 

Si sou d’aquells que quan busqueu un perfum, no voleu la típica fragància de moda que anuncien per la televisió, sinó un que sigui original i exclusiu, d’aquells que poca gent porta, la vostra recerca tindrà èxit si feu una visita al carrer Sant Pere Més Alt número 58, prop del Palau de la Música, perquè allí trobareu The Perfumery (el nom no enganya).

Pel que acabem de dir, ja podeu suposar que els productes que allí trobarem no tenen res de popular o comercial, el que trobem és personalització, perfums treballadíssims, molt elaborats com una obra d’art.

Com que els seus productes de perfumeria son minoritaris, les edicions son limitades, cosa que contribueix a marcar diferència, a donar un valor afegit al perfum.

Així, totes les creacions son originals, d’aquelles que difícilment es coneixen i no son fàcils de trobar. Posem un exemple:

Tenen el perfum de la companyia anglesa Beaufort que es diu 1805 Tonnerre que a través de l’olor vol representar alguns moments de la Batalla de Trafalgar entre Espanya i Anglaterra. Té potents acords de llima, pólvora, ambre, cedre, aigua de mar i brandy que es combinen amb la rosada del mar, i una penetrant nota cítrica. Es una fragància de composició audaç, que resulta tant refinada com provocativa i per descomptat, única. Aquest perfum ens dóna idea de per on van els trets en quant a producte.

I en quant a la tenda, té una decoració molt personal, elegant i sòbria, oferint una mostra de fragàncies molt innovadora. Només en entrar ja crida l’atenció el seu ordre meticulós i l’absència d’olor per evitar distorsions a l’hora d’escollir l’essència.

Els perfums estan alineats mil.limètricament amb els seus corresponents embuts de vidre situats davant de cada ampolla. Els embuts de vidre no solament tenen una utilitat estètica -son atractius- sinó una funcionalitat perquè mantenen cada fragància aïllada de la resta d’olors.

Així que ja sabeu, si voleu una fragància que pràcticament solament la porteu vosaltres, The Perfumery és el lloc adequat per trobar-la.

 

The Perfumery, la tenda on els perfums marquen diferència.  El web on trobareu el detall dels seus exclusius productes es https://www.theperfumerybarcelona.com/

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: