THE SCRIPT. HALL OF FAME

– O – O – O – O – O – O – O – O – O –

 

El grup irlandès The Script.

 

D’irlanda és la banda de la que parlem avui: The Script.

Està formada pel cantant Danny O’Donoghue, el guitarrista Mark Sheehan i el bateria Glen Power.

O’Donoghue i Sheehan fa molts anys que es coneixen: a mitjan dels noranta ja formaven part d’un grup anomenat My Town.

Al cap d’uns anys, acabarien liquidant el grup, que era un quartet, per formar a mitjan de la primera dècada d’aquest segle el trio que es coneix com The Script.

Després d’haver enregistrat dos àlbums i haver actuat de teloners d’U2 i Paul McCartney, els va arribar al 2012 un gran èxit amb el tercer àlbum d’estudi que portava per títol precisament això: 3.

El disc va ser precedit per la publicació del primer single, Hall of Fame, on intervé el membre de The Black Eyed Peas will.i.am.

Hall of Fame va entrar directament al nº 1 en la classificació de singles a Irlanda i en aquesta posició es va quedar durant un mes sencer. En quant al Regne Unit, va debutar al nº 2 però a la setmana següent va aconseguir la primera posició on es va mantenir durant quinze dies. Només al Regne Unit va vendre entorn d’un milió de còpies. A l’altra punta del món, a Austràlia van arribar al número quatre i, als Estats Units, encara que no van passar del 25, van fer disc de platí doncs van vendre més d’un milió de còpies. Al Canadà també van fer nº 25 i en un altre país de parla anglesa, Nova Zelanda, van arribar al 3. En conjunt, és la cançó de The Script que més èxit ha tingut en les llistes de tot el món.

Encara que els membres del grup han declarat que el sentit que volien donar a la cançó és que no cal intentar ser famós a qualsevol preu, el cert és que donada la temàtica de la lletra, la peça ha servit per nombrosos vídeos d’exaltant temàtica esportiva.

La lletra diu:

“Yeah, you can be the greatest
You can be the best
You can be the King Kong banging on your chest

You can beat the world
You can beat the war
You can talk to God, go banging on his door

You can throw your hands up
You can beat the clock (yeah)
You can move a mountain
You can break rocks
You can be a master
Don’t wait for luck
Dedicate yourself and you gon’ find yourself

Standing in the hall of fame (yeah)
And the world’s gonna know your name (yeah)
‘Cause you burn with the brightest flame (yeah)
And the world’s gonna know your name (yeah)
And you’ll be on the walls of the hall of fame

You can go the distance
You can run the mile
You can walk straight through hell with a smile

You can be the hero
You can get the gold
Breaking all the records they thought never could be broke

Yeah, do it for your people
Do it for your pride
How are you ever gonna know if you never even try?

Do it for your country
Do it for your name
‘Cause there’s gonna be a day…

When you’re standing in the hall of fame (yeah)
And the world’s gonna know your name (yeah)
‘Cause you burn with the brightest flame (yeah)
And the world’s gonna know your name (yeah)
And you’ll be on the walls of the hall of fame”.

“Podries ser el més gran, pots ser el millor, pots ser King Kong colpejant-se el pit. Podries vèncer al món, podries guanyar la guerra, podries parlar amb Déu, ves a picar a la seva porta. Pots aixecar les mans, pots ser un rellotge, pots moure una muntanya, pots trencar roques, pots ser un mestre. No esperis la sort, dedica’t a trobar-te a tu mateix.

De  peu al saló de la fama el món coneixerà el teu nom perquè cremes amb la flama més brillant i el món coneixerà el teu nom i ja tocaràs les parets del saló de la fama. Podries córrer la distància, podries córrer la milla, podries córrer directe cap a l’infern amb un somriure. Podries ser l’heroi, podries aconseguir l’or trencant tots els records que mai no s’hagués pensat que es podrien trencar. Fes-ho per la teva gent, fes-ho pel teu orgull, mai sabrem si alguna vegada ho intentaràs. Fes-ho pel teu país, fes-ho pel teu nom perquè arribarà un dia en el que estaràs de peu al saló de la fama i el món coneixerà el teu nom perquè cremes amb el foc més brillant i el món sabrà el teu nom i estaràs tocant les parets del saló de la fama”.

 

El guitarrista Mark Sheehan, el cantant Danny O’Donoghue i el bateria Glen Power són The Script.

El seu web és https://www.thescriptmusic.com/

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: