TONI YLL A LA GALERIA EL CLAUSTRE

– O – O – O – O – O – O – O – O – O –

Costa Brava.

Norai.

Port de Barcelona.

Sol de tarda.

Repòs.

Matí a Calella.

 

Toni Yll Arbolés és un artista barceloní que curiosament l’interès per la pintura se li va despertar a Toledo.

Això va ser degut a que estava estudiant allí Dret en el Col·legi Universitari.

Així que va començar a compaginar els estudis universitaris amb els de tècniques de pintura.

Va veure ràpid que podia tenir futur en aquesta disciplina artística perquè va rebre reconeixements en poc temps: finalista per la beca de la Fundació Güell del 1995, primer premi Mayte Muñoz el 1997, tercer premi de pintura ràpida a Lloret de Mar el 1998…

En la seva carrera com pintor ha anat tocant tot tipus de tècniques i temàtiques, des d’impressionisme fins a paisatges marins que és el que ara més practica (encara que el to impressionista no l’ha abandonat).

Són paisatges de pinzellada fresca i cromàticament rics amb un toc de lirisme en una obra que des de la serenitat vol transmetre la màgia i poesia de cada racó, normalment indrets de la Costa Brava i les Illes Balears, quadres en els que la llum, com no, hi juga el seu paper.

Doncs ara i fins al 19 de juny tenim l’oportunitat de veure la seva darrera producció en l’exposició que està celebrant a la galeria El Claustre de Girona.

El web de la galeria és https://www.elclaustre.com/ca/

 

Toni Yll a més de la seva activitat com artista té la seva faceta docent: porta tres dècades impartint classes de pintura.

El seu web és https://www.toniyllpintura.com/

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: