U2. I STILL HAVEN’T FOUND WHAT I’M LOOKING FOR

Els irlandesos U2 son una de les bandes rockeres més famoses de la història; els seus 200 milions de discos venuts així ho avalen. A més, tenen una importantíssima col.lecció d’àlbums que han arribat al número 1: sis als Estat Units i nou al Regne Unit i tenen un record: 22 premis Grammy; ningún, sigui cantant o grup, ha aconseguit arribar a aquesta xifra.

A part de ser tant coneguts per la seva música, els U2 també ho son pel seu activisme social, especialment, Bono, nomenat vàries vegades al premi nobel de la pau. Per cert, el seu nom real es Paul Hewson però se li ha quedat Bono perquè quan va començar es feia dir Bono Vox en honor a una marca d’audífons de Dublín que així es deien; l’expressió és llatina i vol dir “bonica veu”.

L’any 1987 van publicar l’àlbum The Joshua tree, el disc que ja els va rellançar definitivament, i d’aquest van extreure el single I still haven’t found what I’m looking for (Encara no he trobat el que estic buscant). La cançó, composta per Bono, el solista, és una de les més populars del grup, va ser número 1 als Estats Units i sis al Regne Unit.

Per saber-ne més: http://es.wikipedia.org/wiki/U2

El seu web és: http://www.u2.com/

2 comentaris

    Ángeles says:

    Fantástica música, acompañada de bellas imágenes.
    Gracias Jordi.

    Jordi Rivera says:

    De nada. Es una de las canciones más emblemáticas de U2 y merecía estar aquí.

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: