UTOPIA MARKETS PHOTO

– O – O – O – O – O – O – O – O – O –

Barbara Traver.

Vladimir Romero.

Helena Aguilar.

Maite Caramés.

Natalia P. Delgado.

Daniel Loewe.

Maria Huerga.

Martí Sala.

Mario Montero.

Aitana Montaner.

 

Al 2016, la creadora Montse Abbad i els productors Quique Camín i Oscar Vallés es van plantejar la necessitat de realitzar un projecte sense ànim de lucre per donar suport al talent barceloní contribuint a donar-li més visibilitat. Van començar per la fotografia amb un esdeveniment que és conegut com Utopia Markets Photo.

I ja porten tres edicions i ara arriba la quarta, tota una experiència a Barcelona, una magnífica oportunitat per descobrir, tafanejar, conversar i comprar directament a l’autor fotografies de qualitat. Les tres edicions anteriors -com serà la d’enguany- van tenir lloc a una fàbrica modernista convertida en un espai molt singular al barri del Poblenou: Utopia 126.

Aquest és un espai que es troba dins d’una fàbrica construïda el 1905 que encara conserva l’estil original. Està ubicada al carrer Cristóbal de Moura nº 126. El Poblenou és un dels nuclis emergents de l’art barceloní.

Tot això és gràcies no solament a les tres persones abans citades sinó també a diversos col.laboradors que actuen de forma desinteressa: per exemple, Antxón Gómez, molt conegut per ser el director artístic de les pel·lícules d’Almodóvar, es va afegir al projecte juntament amb l’arquitecta Merche Alcalá. Ells han dissenyat l’espai i les parades del mercat.

En quant als participants, han passat i passaran fotògrafs consagrats i emergents, i diferents agents relacionats amb el sector. A més, hi ha una variada i interessant proposta d’activitats relacionades amb el món de la fotografia i una zona de bar i descans.

Una experiència consolidada i molt exitosa, que més del 80% dels participants han volgut repetir.

Se celebra aquest cap de setmana, els dies 10, 11 i 12. Apunteu aquest mercat a la vostra agenda, val la pena si esteu interessats en l’art i, especialment, si sou amants de la fotografia.

 

El web és https://www.utopiamarkets.com/

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: