VALERI FARRÀS A LA GALERIA ESART

– O – O – O – O – O – O – O – O – O –

La Cerdanya.

Jardí i mar.

Vinyes.

Paisatge amb pont.

Paleta de colors.

Primavera.

 

Valeri Farràs és un artista que en la seva pintura reflecteix una llunyana arrel expressionista.

Les seves interpretacions pictòriques estan plenes de ritme i color, els arbres semblen agafar vida i les rames es converteixen en llargs braços que avancen obrint-se pas entre un mar de fulles que han perdut el seu verd inicial per adquirir tonalitats d’or vell.

Flota en la seva obra una percepció lírica que es posa de manifest a través d’un anar i venir de núvols de color, amplies taques plenes de gradacions que es van incorporant al tema i completen la descripció explicada per traços més ferms.

Es tota una amalgama de zones de color, de petits espais que es van sumant i unint fins a aconseguir un tot en el que si el que més atreu és el color exhibit, no és menys atraient l’atmosfera que el pintor sap captar i transmetre.

A partir del dia 12 d’aquest mes i fins al dia 7 de gener podem visionar les seves obres més recents a la Galeria Esart de Barcelona.

El web de la galeria és https://esartgaleria.es/ 

 

Aquí veiem a Valeri Farràs en plena feina captant els colors de la natura.

El seu web és http://www.valerifarras.com/

 

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: