WITTA PRIESTER

– O – O – O – O – O – O – O – O – O –

Fins a tu.

Caminant en l’aire.

Núvols mamatus.

Far i marea baixa.

Whitman County. Poluse, Estats Units.

Pals marins a la posta de sol.

Llac Alexandrina (Austràlia) a trenc d’alba.

 

A la nostra secció de fotografia normalment parlem de fotògrafs professionals, però no sempre. Fins i tot hem parlat d’algun cas en el que l’interessat -tot i haver guanyat diversos premis- no es considerava un professional ni ho volia ser perquè deia que si aquesta activitat fos una feina per ell, deixaria de gaudir-ne.

A la nord-americana Witta Priester li passa també això. Professionalment era química (ara ja està retirada) i porta fent fotografia des de fa més de tres lustres i ja acumula una bona col·lecció d’interessants imatges captades per ella.

Sempre ha utilitzat una càmera digital per fer la feina. S’ha presentat a competicions, ha fet tallers i classes, viatges especialment dissenyats per obtenir atractives fotografies d’atractius llocs i ha assistit a conferències, de manera que coneixements i experiència ni li falten.

Fa una fotografia molt variada, des d’amplis paisatges a imatges abstractes passant per retrats de fauna. També destaca pels colors de les imatges, encara que la utilització del blanc i negre no li és gens estranya depenent d’allò que vulgui retratar i reconeix que s’ho passa d’allò més bé treballant en l’habitació fosca les fotografies obtingudes doncs sovint converteix les seves imatges en molt treballades obres artístiques destacant certs detalls. Fins i tot últimament està utilitzant diferents textures i collages; li agrada experimentar.

Aquí n’oferim un petit recull i certament no són imatges que deixin indiferent.

 

Així s’ha autoretratat Witta Priester. Com que li agrada experimentar, ha fet una descomposició de la seva imatge.

Podeu veure fotografies seves a https://www.flickriver.com/photos/wittap/popular-interesting/

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: