ZSOLT KUDICH i RÉKA ZSIRMON

– O – O – O – O – O – O – O – O – O –

Fons rosa.

Volant sobre el Danubi.

Martinets amb gavines.

Apareixent el Danubi.

La llacuna.

Plantes marines.

Doble pla.

Contra vent i aigua.

El Danubi des de l’aire.

Geometria.

 

Feia algun temps que en aquest bloc no parlàvem de fotògrafs de naturalesa. Doncs per compensar-ho, avui no en parlem d’un sinó de dos: Zsolt Kudich i Réka Zsirmon.

Però no és per capritx que parlem de dos sinó perquè Kudich i Zsirmon formen un duet professional.

En efecte, aquests dos fotògrafs hongaresos son com un equip, com una parella de tennis, treballen conjuntament.

El seu objectiu és donar a conèixer el fràgil equilibri en el que moltes vegades es mou la naturalesa, però no solament fent-ho a la manera d’un documental en imatges, sinó fent-ho d’una manera artística. I val a dir que ho aconsegueixen perquè la bellesa de les imatges que capten amb aquesta clara intencionalitat artística, és certament notable.

En el seu més recent projecte ens fan visibles les meravelles naturals de zones protegides del riu Danubi. Així, han pres fotografies a catorze zones de conservació de la natura repartides en vuit països diferents al llarg del riu.

La seva artística tasca ha sigut reconeguda amb diversos premis en competicions tant nacionals com internacionals, com els primers premis al Big Picture Photo dels Estats Units, el Nikon International Photo al Japó, el Nature’s Best Photography també al Estats Units, el Natur Art Natur Photo, Hungarian Press Photo, Lumix Photo Contest…

Les seves imatges han sigut publicades en llibres i prestigioses publicacions internacionals com National Geographic, Nature’s Best Photography Magazine, GEO Magazine, Nikon International Calendar, …

En les fotografies de l’encapçalament d’aquesta ressenya veiem una molt petita part de les boniques imatges que han obtingut del Danuvi i d’una part de la seva fauna, especialment els martinets.

Belles imatges que inviten a viatjar i a conèixer aquests indrets.

 

Zsolt Kudich i Réka Zsirmon, una parella de fotògrafs inseparables, al costat d’una de les seves fotos més premiades.

El seu web on podem veure més atractives fotografies és http://www.kudich.com/

 

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: